search

top

Masina de tuns iarba (pe benzina)

In ziua de azi, masina de tuns iarba a devenit un utilaj de nelipsit din gradinile moderne. Indiferent daca functioneaza cu benzina sau curent electric, masina de tuns iarba ne scuteste de un volum impresionant de munca. Pe langa acest ajutor major pe care ni-l aduce, masina de tuns iarba realizeaza tunderea cu o precizie de invidiat. Invidia ar putea sa vina eventual din partea vecinilor, care nu isi dau seama cum de gazonul tau arata atat de bine.Bineinteltes ca nu doar masina de tuns iarba este secretul pentru un gazon excelent, dar nu este de neglijat rolul acesteia. Masina de tuns iarba pe benzina este foarte potrivita pentru curtile mai mari, unde o masina electrica ar fi dificil de folosit, datorita cablului care trebuie purtat in timpul lucrului.

Masina de tuns iarba pe benzina

masina de tuns iarba pe benzina

Masina de tuns gazonul pe benzina Einhell RG-PM 48 B ofera foarte multe functii utile. Aceasta poate sa colecteze frunze uscate, indeplinind rolul unui aspirator de gradina. Pe langa asta, aceasta masina de tuns iarba pe benzina poate sa imprastie iarba tunsa. Acest lucru este foarte util la sfarsitul toamnei, cand este bine sa imprastiem iarba tunsa. Aceasta se va descompune si juca rolul de ingrasamant organic pentru gazonul din anul urmator. Nivelul de tundere al ierbii este ajustabil.

De asemenea, Masina de tuns gazonul pe benzina Einhell RG-PM 48 B are chiar si un indicator care ne arata cand sacul de iarba este plin. Consumul mic de benzina si performantele deosebite recomanda aceasta masina de tuns iarba pentru gradina ta.

Daca totusi vrei sa optezi pentru un model pe baza de curent electric sau pentru alte accesorii utile in gradina, arunca o privire aici:

Lasa un comentariu

top
Citește mai multe:
Bolile plantelor legumicole - Editura Ceres
Bolile plantelor legumicole – Carte

Piciorul Cocosului (Ranunculus) 2024

Cand se planteaza pomii fructiferi primavara
Cand se planteaza pomii fructiferi primavara?

musetel planta medicinala matricaria
Musetelul (Matricaria chamomilla) – planta medicinala – ceai

Închide