search

top

Pregatirea serelor cu flori pentru primavara (2022)

      Imediat ce terminam cu vanzarea ultimelor flori din sezonul de toamna (crizanteme) la Fabrica de Plante, incepem sa ne pregatim pentru sezonul urmator. Totul  incepe cu pregatirea serelor, dublarea foliilor pentru caldura, apoi usor usor sa cumparam ghivece, turba, ingrasaminte si rumegus pentru centralele termice din sere.

      In fiecare sezon incercam cat de mult putem sa schimbam sortimentele floricole si sa adaugam noutati in functie de cerintele clientilor pe care ii avem an de an. Alegem de fiecare data cei mai buni butasi  existenti la ora actuala pe piata internationala, pentru ca inflorirea sa fie cat mai abundenta.

       Folosim in cultura doar butasi profesionali, obtinuti de companii care se ocupa de ameliorarea muscatelor, astfel incat aspectul sa fie mereu impresionant.

      Tot procesul de crestere al butasilor se face in serele noastre situate in Satul Caciulati, Ilfov, la numai 25 km de Bucuresti, butasi care devin plante in toata regula gata sa va incante prin culoare, bogatia florilor si textura. Ne axam mai mult pe producerea de muscate la ghiveci, insa producem si Panselute, Primula, rasaduri mici de flori (pentru plantat in gradina) plante perene, aranjamente confetty din diverse plante, tantarica, etc. In luna martie-aprilie (2021) muscatele noastre curgatoare, zonale, caliope vor fi pregatite sa ia drumul caselor, balcoanelor sau curtilor voastre primitoare. Nu trebuie decat sa aveti grija de ele si sa respectati cateva sfaturi simple de ingrijire (udare, expunere la lumina, fertilizare, taieri). Astfel, veti avea parte de cele mai frumoase muscate la ghiveci, cu cresteri bogate si inflorire repetata. Prin intermediului site-ului nostru veti vedea multe imagini din serele noastre, vizitati site-ul www.fabricadeplante.ro in fiecare primavara pentru a vedea flori deosebite. O activitate facuta cu dragoste nu poate genera decat rezultate bune si clienti multumiti. Mai jos aveti imagini cu procesul de producere al muscatelor din serele noastre.

Lasa un comentariu

top
Citește mai multe:
Transplantare, relocare arbori ornamentali
Iata ce inseamna grija fata de spatiile verzi in tarile dezvoltate (VIDEO)

Crizanteme de vanzare 2021 – Producator.

Romania, tara anului la targul BioFach 2013

Soiuri de orz rezistent la saruri
Se lucreaza la noi soiuri de orz, cu toleranta la saruri

Închide