search

top

Cum ajungi la noi?

Daca vrei sa cumperi plante de la sera, te asteptam. Va trebui sa ne anunti cand vii (ca sa te asiguri ca suntem la sere si avem florile pe care le doresti), la urmatorul numar de telefon: Cand ne suni pentru vizita sau pentru alte detalii (preturi, stoc flori..etc), te rugam sa mentionezi ca ai luat numarul de pe site. Ne suna clienti din multe parti si este bine sa stim daca expunerea pe internet ne ajuta. De asemenea, ne-ar face placere sa aflam daca iti place site-ul nostru si ce ai vrea sa mai gasesti aici. Multumim! Te asteptam cu placere!  

Indicatii de orientare - sere de flori:

waze: Fabrica de Plante (Sat Caciulati Str Sos Unirii 113 ilfov)

Serele noastre se afla pe drumul principal din satul Caciulati, judetul Ilfov, intre Balotesti si Moara Vlasiei. Priveste hartile, citeste instructiunile si vei ajunge usor la noi.
harta sera de flori

Harta mare

detaliul 1

Detaliul 1

detaliul 2

Detaliul 2

  1. Mergi pe DN1 dinspre Bucuresti.
  2. Treci de Otopeni, intra in Balotesti.
  3. Treci de Hornbach, iar la intersectia de la radarul fix din Balotesti (in dreptul pasarelei), vireaza la dreapta spre Moara Vlasiei.
  4. Continua si iesi din Balotesti, iar urmatoarea localitate se numeste Caciulati. In Caciulati mergeti pana cand drumul vireaza brusc la stanga (la 90 de grade), apoi brusc la dreapta.
  5. Continua aproximativ 150m si inainte de urmatorul viraj (brusc la stanga) vei vedea pe partea stanga, in fata portii, suporturi inalte (arcade metalice), unde sunt expuse (sau nu - depinde de vreme / program) ghivece cu flori.
  6. Acum nu iti ramane decat sa alegi florile preferate. Te asteptam!
top