search

top

Panselute de vanzare, la cel mai bun pret (2019)

Panselute de vanzare - cel mai bun pretDragi prieteni, in aceasta toamna avem panselute de vanzare la cele mai bune preturi. Asa cum v-am obisnuit, florile noastre sunt de cea mai buna calitate. Am lucrat cu drag ca sa obtinem panselute frumoase, fara boli si daunatori. De asemenea, panselele produse de noi au beneficiat de o nutritie optima, astfel incat inflorirea si vigoare plantelor sa fie la cel mai bun nivel.

Panselute de vanzare - detalii

Pentru ca panselutele (Viola wittrockiana) sunt unele dintre cele mai indragite flori pentru perioada de toamna, ne-am pregatit corespunzator pentru a satisface toate dorintele. Avem flori de toate culorile, pentru toate gusturile si in cantitati destul de mari.

Putem colabora si cu primarii sau arhitecti peisagisti, pentru asigurarea de panselute en gros, pentru plantat in parcuri si gradini. Pentru mai multe detalii, accesati pagina de CONTACT.

Panselute de vanzare 2019 

Ca intotdeauna, la noi aveti garantia celui mai bun raport intre calitate si pret. Asteptam comenzile sau intrebarile Dvs. legate de vanzarea panselutelor prin intermediul paginii de Contact. Astfel, in functie de cantitatea comandata, putem sa va oferim cel mai bun pret. Transportul nu este inclus. Ridicarea produselor se face de la serele noastre, din judetul Ilfov (Caciulati, langa Balotesti).

Pentru comenzi mai mari, putem gasi solutii avantajoase de transport.

Autor: Alexandru Mihaescu

 

2 Responses to “Panselute de vanzare, la cel mai bun pret (2019)”

  1. hirtescu spune:

    Ma intereseaza 100 de panselute vreau sa le plantez in gradina.multumesc

Lasa un comentariu

top
Citește mai multe:
plante, agricultura
Fabrica de Plante

floare de sporul casei - impatiens
Sporul casei – Impatiens

Vaze din sticla ieftine si neconventionale
Vaze de sticla ieftine si neconventionale

ceramica de horezu
Ceramica de Horezu, prin ochii turistului

Închide