search

top

Rasaduri de flori – De vanzare (2018)

rasadur-flori-de-vanzare-2013 Ca in fiecare primavara, Fabrica de Plante are de vanzare cele mai frumoase rasaduri de flori. Nu este usor sa obtinem rasaduri de flori performante, dar folosim cu pricepere lumina si caldura din serele noastre, ca sa putem intampina primavara cu flori pregatite sa va decoreze gradinile. Clientii nostri sunt in mare parte persoane particulare, pasionate de natura, dornice sa aduca in gradinile lor pete de culoare. Ne bucuram de fiecare data cand vedem ca un client revine la noi ca sa se aprovizioneze cu flori si rasaduri. De asemenea, avem de vanzare si rasaduri de flori in cantitati mai mari, pentru gradinile mari, parcuri, firme.

Rasaduri de flori de vanzare in sezonul 2018

In sezonul de primavara din 2018 oferim spre vazare rasaduri de flori pentru urmatoarele specii: Regina noptii, Petunie, Salvie, Craite, Portulaca, Gura leului, Celosia, Impatiens, Vinca, Verbena, Amaranthus (motul curcanului), Alyssum, Antirrhinum, Coleus, Begonia, Lobularia,Viola (panselutele)  Vanzarea rasadurilor se face la sera noastra din judetul Ilfov (zona Balotesti). Nu avem posibilitatea de a livra prin curier. Rasadurile de flori produse de noi au radacini sanatoase, ce realizeaza o buna absorbtie de apa si substante minerale. Aceasta calitate va asigura o buna prindere in gradina. De asemenea, rasadurile pe care le oferim spre vanzare sunt libere de boli si daunatori. Rasadurile se vand la tavite de 10 bucati (dimensiunea unei alveole din tavita fiind de 8X8 cm).

Scrie-ne ce rasaduri de flori iti doresti (si cate), la sectiunea CONTACT.

Articole asemanatoare:  

Muscate de vanzare, direct din Fabrica de Plante

 

3 Responses to “Rasaduri de flori – De vanzare (2018)”

  1. georgiana ctin spune:

    buna ziua, m-ar interesa si pe mine rasaduri de regina noptii, sunt din bucuresti, daca aveti astept un mail de la dumneavoastra, multumesc

  2. Valeria spune:

    Va rog frumos sa-mi spuneti cat costa rasadul de petunia, muscata si flori de piatra toate curgatoare. Multumesc frumos.

Lasa un comentariu

top
Citește mai multe:
Spathiphyllum-floare
Spathiphyllum – Crinul pacii – Ingrijire

Clonex Gel pret
Clonex Gel – preturi

Cumpara flori online in Bucuresti
Cumpara flori online – Bucuresti

Legumele urate inseamna pierderi pentru agricultura
,,Legume urate”, in valoare de 19 miliarde de lire, sunt aruncate la gunoi anual in Marea Britanie

Închide