search

top

Rasaduri de flori – De vanzare (2024)

Ca in fiecare primavara, Fabrica de Plante are de vanzare cele mai frumoase rasaduri de flori. Nu este usor sa obtinem rasaduri de flori performante, dar folosim cu pricepere lumina si caldura din serele noastre, ca sa putem intampina primavara cu flori pregatite sa va decoreze gradinile. Clientii nostri sunt in mare parte persoane particulare, pasionate de natura, dornice sa aduca in gradinile lor pete de culoare. Ne bucuram de fiecare data cand vedem ca un client revine la noi ca sa se aprovizioneze cu flori si rasaduri. De asemenea, avem de vanzare si rasaduri de flori in cantitati mai mari, pentru gradinile mari, parcuri, firme.

Rasaduri de flori de vanzare in sezonul 2024

In sezonul de primavara din 2024 oferim spre vazare rasaduri de flori pentru urmatoarele specii: Regina noptii, Petunie, Salvie, Craite, Portulaca, Gura leului, Impatiens, Vinca, Celosia (motul curcanului), Coleus, Begonia, Viola (panselutele)  Vanzarea rasadurilor se face la sera noastra din judetul Ilfov (zona Balotesti). Nu livram prin curier. Rasadurile de flori produse de noi au radacini sanatoase, ce realizeaza o buna absorbtie de apa si substante minerale. Aceasta calitate va asigura o buna prindere in gradina. De asemenea, rasadurile pe care le oferim spre vanzare sunt libere de boli si daunatori. Rasadurile se vand la bucata sau engross! RASADURILE VOR FI GATA DE VANZARE IN MARTIE-APRILIE  NU livram prin curier!  

Articole asemanatoare:  

Muscate de vanzare, direct din Fabrica de Plante

 

6 Responses to “Rasaduri de flori – De vanzare (2024)”

 1. georgiana ctin spune:

  buna ziua, m-ar interesa si pe mine rasaduri de regina noptii, sunt din bucuresti, daca aveti astept un mail de la dumneavoastra, multumesc

 2. Valeria spune:

  Va rog frumos sa-mi spuneti cat costa rasadul de petunia, muscata si flori de piatra toate curgatoare. Multumesc frumos.

 3. As dori sa cumpar bulbi de narcise albe. Puteti sa-mi comunicati un pret ? De asemenea daca aveti Yucca de gradina [Tarancuta urbana], eventual de preferinta Yucca Filamentosa.
  Cu deosebita stima si respect, prof.dipl.ing.Bandraur
  Gheorghe-Dan [pensionar]

Lasa un comentariu

top
Citește mai multe:
Coca Cola lanseaza sticlele din plante
Coca-Cola introduce sticlele realizate partial din plante

Sosele cu panouri solare
Soselele solare ar putea alimenta cu energie toata America

Bolile plantelor legumicole - Editura Ceres
Bolile plantelor legumicole – Carte

Semanatul si repicatul
Semanatul si repicatul 2023

Închide