search

top

Rasaduri de flori – De vanzare (2019)

Ca in fiecare primavara, Fabrica de Plante are de vanzare cele mai frumoase rasaduri de flori. Nu este usor sa obtinem rasaduri de flori performante, dar folosim cu pricepere lumina si caldura din serele noastre, ca sa putem intampina primavara cu flori pregatite sa va decoreze gradinile. Clientii nostri sunt in mare parte persoane particulare, pasionate de natura, dornice sa aduca in gradinile lor pete de culoare. Ne bucuram de fiecare data cand vedem ca un client revine la noi ca sa se aprovizioneze cu flori si rasaduri. De asemenea, avem de vanzare si rasaduri de flori in cantitati mai mari, pentru gradinile mari, parcuri, firme.

Rasaduri de flori de vanzare in sezonul 2019

In sezonul de primavara din 2019 oferim spre vazare rasaduri de flori pentru urmatoarele specii: Regina noptii, Petunie, Salvie, Craite, Portulaca, Gura leului, Celosia, Impatiens, Vinca, Verbena, Amaranthus (motul curcanului), Alyssum, Antirrhinum, Coleus, Begonia, Lobularia,Viola (panselutele)  Vanzarea rasadurilor se face la sera noastra din judetul Ilfov (zona Balotesti). Nu livram prin curier. Rasadurile de flori produse de noi au radacini sanatoase, ce realizeaza o buna absorbtie de apa si substante minerale. Aceasta calitate va asigura o buna prindere in gradina. De asemenea, rasadurile pe care le oferim spre vanzare sunt libere de boli si daunatori. Rasadurile se vand la tavite de 10 bucati (dimensiunea unei alveole din tavita fiind de 8X8 cm).   NU livram prin curier!

Scrie-ne ce rasaduri de flori iti doresti (si cate), la sectiunea CONTACT.

Articole asemanatoare:  

Muscate de vanzare, direct din Fabrica de Plante

 

5 Responses to “Rasaduri de flori – De vanzare (2019)”

  1. georgiana ctin spune:

    buna ziua, m-ar interesa si pe mine rasaduri de regina noptii, sunt din bucuresti, daca aveti astept un mail de la dumneavoastra, multumesc

  2. Valeria spune:

    Va rog frumos sa-mi spuneti cat costa rasadul de petunia, muscata si flori de piatra toate curgatoare. Multumesc frumos.

Lasa un comentariu

top
Citește mai multe:
Cel mai iute ardei din lume
Cel mai iute ardei din lume, in Cartea Recordurilor

gazon-avantaje
Gazon-avantaje

Arbori invadati de paianjeni
Arborii care salveaza vieti

Inaugurare Hortinvest
Inaugurarea centrului de cercetare ,,Hortinvest”

Închide