search

top

Muscata Calliope Dark Red (2021)

        Calliope Dark Red, culoarea specifica acestei muscate este rosu inchis, planta este semi-batura, mare, rotunda, forma florii de marime medie foarte bogata, crestere semicurgatoare compacta cu o ramificare foarte buna. Este un hibrid de muscata, produs in vestul Europei, culoare unica de un rosu inchis, planta super viguroasa, deosebit de atractiva in ghiveci suspenndat, iubeste lumina, cea mai buna pozitie este cea de jumatate de zi umbra, o pozitie pe o latura a casei vestica, estica sau chiar sudica ar fi cea mai buna alegere. Inflorirea este extrem de abundenta. Imbraca foarte bine marginile ghiveciului in care este plantata si infloreste extrem de puternic tot sezonul. Pastrarea peste iarna? Este nevoie de cativa pasi obligatorii pentru a salva mare parte din muscate:
 • Taierea lor spre sfarsitul lunii septembrie. Practic se taie circa 60- 70 % din planta pentru a o pregati de iernare si de a-i opri inflorirea.
 • O camera cu circa 10- 15 grade constant, cu ceva lumina, udari rare doar atat cat sa nu se usuce substratul de pamant, ar trebui sa fie de ajuns pentru pastrare indelungata.
 • Efectuarea de 2 tratamente cu fungicide pe perioada iernii si un tratament pentru uscare vasculara pentru o pastrare in siguranta.
 • Succes in gradinarit!
Muscatele Calliope Dark Red, sunt produse in serele noastre situate la 25 km de Bucuresti, plantate in ghivece suspendate de 25 cm in diametru, preturile sunt de producator, pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul de telefon: 0744.977.161 Serele noastre sunt situate in Satul Caciulati, Strada Soseaua Unirii nr 113, Judetul Ilfov.   NU trimitem prin curier!!!   Va asteptam cu drag!

	
						

          
          

Lasa un comentariu

top
Citește mai multe:
fabrica-de-plante-asia-04
Fabricile de plante, o solutie posibila

Begonia Tuberhybrida 2021

Flori pentru zilele de 1 şi 8 martie (2021)

ikea bucuresti flori sporul casei
IKEA Bucuresti – flori de Sporul casei cadou

Închide