search

top

Vaze de sticla ieftine si neconventionale

Intamplator am gasit o idee despre cum poti face vaze de sticla pentru flori. Mi-au placut aceste vaze neconventionale, realizate din becuri uzate. Vazele realizate din becuri se preteaza pentru flori mici (de exeplu ghiocei, branduse sau flori de camp). De asemenea, in aceste mici vaze se poate realiza chiar si butasirea unor plante care inradacineaza usor in apa (muscate, passiflora si altele).   Vaze din sticla ieftine si neconventionaleIti poti folosi imaginatia pentru a decora becul. De exemplu, il poti picta. Daca te hotarasti sa il pictezi, este bine sa folosesti culori de ulei, rezistente la apa. Obiectele handmade sunt la moda si de aceea vazele pictate de tine pot fi oferite prietenilor dragi, sub forma unor cadouri originale.

Realizarea vazei

ATENTIE! Trebuie sa ai grija totusi daca te hotarasti sa realizezi aceasta vaza neconventionala. Este bine sa porti o pereche de manusi rezistente, groase, pentru ca becul se poate sparge. De asemenea, poarta ochelari de protectie! Daca becul se sparge, pot sa iti sara mici cioburi in ochi, iar acest lucru este foarte periculos si nu scapi fara sa ajungi la oftalmolog. Pentru a taia filetul metalic al becului poti sa folosesti o panza de bomfaier cu dinti mici. Ca sa realizezi o agatatoare pentru acest tip de vaza, poti folosi o simpla sarma, care se prinde de filetul becului (vezi fotografia).

Suportul vazei

Daca nu doresti sa agati vaza, poti sa ii lipesti cu "super glue" niste picioare. Din ce material, ce forma sa aiba picioarele? Nu stiu. Inventeaza tu ceva original. Important este sa tina mica vaza in pozitie verticala...sau chiar oblica (din nou, creativitatea nu are limite). Spor la bricolat!

Lasa un comentariu

top
Citește mai multe:
Sosele cu panouri solare
Soselele solare ar putea alimenta cu energie toata America

Flori de gradina 2023

Rolul azotului (N) in plante

vanzare terenuri agricole romania
Vanzarea terenurilor agricole, un mare pericol

Închide