search

top

Flori pentru zilele de 1 şi 8 martie (2023)

  În această perioadă, cele mai căutate flori sunt: Primulele si  Zambilele. Aşa că unii florari se axează pe aceste flori. Se pune accent pe aceste 2 zile şi multă lume şi mulţi florari îşi desfăşoara activitate cam 50% chiar 100% în jurul acestor zile. Cei ce folosesc numai zambilă şi lalea merg pe bulboase cred că astea două zile sunt fatidice pentru dumnealor. Primulele sunt primele flori pe care le puteti cumpara din serele romanesti la inceput de an. Le veti gasi in serele noastre intr-o gama coloristica foarte diversificata. In aceasta perioada, o parte din zambile sunt deja pregatite pentru vanzare. Preturile sunt accesibile, iar culorile si mirosurile sunt incantatoare. Va invitam in sera noastra, unde veti putea descoperi o atmosfera frumoasa de primavara. Pentru mai multe detalii, ne puteti contacta la numarul de telef 0744.977.161 Ne gasiti in apropiere de Bucuresti, in zona Balotesti.

2 Responses to “Flori pentru zilele de 1 şi 8 martie (2023)”

  1. In ceea ce ma priveste, cea mai cautata planta este Irisul Rosu, bulb/rizom, pentru a o sadi in gradina. Nu inteleg de ce oamenii se straduiesc sa taie florile, adica acea parte a plantei care reprezinta organul de inmultire !
    Simt o placere deosebita sa taie ? Daca aveti un raspuns, va rog sa mi-l dati. Pana atunci poate imi spuneti daca aveti Iris Rosu. Cu deosebita stima si respect,
    prof.dipl.ing. Bandrabur Gheorghe-Dan

Lasa un comentariu

top
Citește mai multe:
fructele de goji
Despre plantele de Goji

gazon-avantaje
Gazon-avantaje

Rasaduri de flori – De vanzare (2023)

Muscate Tiroleze (curgatoare) 2023

Închide