search

top

Plante de gradina 2021

plante-de-gradina-sera-floriAvem pentru tine o oferta foarte diversificata de plante de gradina, de la petunii la flori curgatoare, flori la ghiveci pentru orice gradina si pe gustul tuturor.
Avem experienta de multi ani in producerea si comercializarea plantelor de gradina. De asemenea, daca ai o idee pentru gradina ta, noi te vom ajuta sa o pui in practica. Nu-i nimic daca totusi nu ai tu ideea, pentru ca avem experienta in amenajarea gradinilor. Plantele de gradina sunt pasiunea noastra, iar acest lucru se vede in activitatea pe care o desfasuram. Suntem o echipa de horticultori profesionisti si am ales aceasta meserie din dragoste pentru plante.
Ne place sa vedem un spectacol de opera, de teatru sau un film in timpul liber, dar cel mai mult ne place sa fim in sera de flori sau in pepiniera, chiar daca adesea ne murdarim cizmele, hainele si mainile cu noroi. Suntem prieteni cu apa, caldura, lumina si pamantul si stim cum sa le folosim ca sa producem cele mai frumoase plante.

Plante de gradina

Pentru gradina, plantele noastre se impart in doua categorii:
  • florile, pe care le producem integral in serele proprii, folosim butasi profesionali, folosim substrat profesional, caldura si priceperea noastra ne ajuta sa ii producem in serele proprii de langa Bucuresti, la cel mai bun raport calitate/pret.
In concluzie, plantele de gradina cumparate de la noi sunt in mare parte fabricate in Romania si suntem mandri de asta. In functie de plantele de gradina care te intereseaza, te rugam sa accesezi linkurile de mai jos:

plante de gradina - flori

Fabrica de Plante

top