search

top

Plante de gradina

plante-de-gradina-sera-floriAvem pentru tine o oferta foarte diversificata de plante de gradina, de la petunii la flori curgatoare, de la arbustii fructiferi traditionali la binefacatorul Goji si de la ierburi ornamentale la arbori de mari dimensiuni. Plante pentru orice gradina si pe gustul tuturor.
Avem experienta de multi ani in producerea si comercializarea plantelor de gradina. De asemenea, daca ai o idee pentru gradina ta, noi te vom ajuta sa o pui in practica. Nu-i nimic daca totusi nu ai tu ideea, pentru ca avem experienta in amenajarea gradinilor. Plantele de gradina sunt pasiunea noastra, iar acest lucru se vede in activitatea pe care o desfasuram. Suntem o echipa de horticultori profesionisti si am ales aceasta meserie din dragoste pentru plante.
plante-de-gradina-pepinieraplante-de-gradina-pepiniera
Ne place sa vedem un spectacol de opera, de teatru sau un film in timpul liber, dar cel mai mult ne place sa fim in sera de flori sau in pepiniera, chiar daca adesea ne murdarim cizmele, hainele si mainile cu noroi. Suntem prieteni cu apa, caldura, lumina si pamantul si stim cum sa le folosim ca sa producem cele mai frumoase plante.

Plante de gradina

Pentru gradina, plantele noastre se impart in doua categorii:
  • florile, pe care le producem integral in serele proprii
  • arborii, arbustii ornamentali si pomii fructiferi, pe care ii producem in pepiniera proprie de langa Bucuresti sau importam plante cu cel mai bun raport calitate/pret, daca nu putem onora o comanda din productia noastra.
In concluzie, plantele de gradina cumparate de la noi sunt in mare parte fabricate in Romania si suntem mandri de asta. In functie de plantele de gradina care te intereseaza, te rugam sa accesezi linkurile de mai jos:

plante de gradina - flori

plante de gradina - arbori si arbusti

top